Επιπρόσθετες Πληροφορίες
Παραγωγός / Brand | |
---|---|
Χώρα Προέλευσης |
Η επεξεργασία του κίτρινου τσαγιού αρχίζει με τον ίδιο τρόπο όπως το κινέζικο πράσινο τσάι, εκτός από το ότι η διαδικασία μετατροπής των φύλλων γίνεται κάτω από ένα κάλυμμα από άχυρο. Ακολουθείται μια παρατεταμένη περίοδος ανάπαυσης υπό την κάλυψη, κατά την οποία πραγματοποιείται ελαφρά ζύμωση. Το τσάι στη συνέχεια τυλίγεται και ξηραίνεται.
Αυτή η διαδικασία δίνει στο φύλλο πράσινο-κίτρινο χρώμα και παράγει ένα χρυσοκίτρινο υγρό που χαρακτηρίζεται από λουλουδιασμένα αρώματα.
Παραγωγός / Brand | |
---|---|
Χώρα Προέλευσης |
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.